Deputetja Balje shtron iftar për personat me nevoja të veçanta!

Deputetja Balje shtron iftar për personat me nevoja të veçanta!

Aktuale qershor 13, 2018 - 12:15

Deputetja e kuvendit të Kosovës nga radhët grupit 6+, Duda Balje sonte ka organizuar një iftar në të cilin i ka ftuar të gjithë personat me aftësi të kufizuara dhe ata me Sindromin Doën, Autizëm, Distrofi dhe Hendikos, njofton “Zëri.Info”.

Balje në rrjetin social ‘Facebook’, ka njoftuar se iftari që do të shtrojë ajo do të jetë në Edi Imperial.

Lexojeni statusin e plotë të deputetes Balje:

“Poštovani,danas ,na predzadnjem Ramazanskom iftaru,imam ëast da budete moji gosti !Samo za vas, lica sa ograniëenim sposobnostima.
Doën sydrome,autism,distrofija,hendikos..
Edi imperial !
Poslanica Duda Balje !
Të nderuar, sot në iftarin e parafundit të Ramazanit, kam nderin të jeni mysafirë të mi ! Vetëm për juve, persona me aftësi të kufizuara .
Sindromë doën,autizëm,distrofi,hendikos..
Edi imperial !
Deputetja Duda Balje”, ka shkruar ajo./ZËRI