Spitali 'Sirona' hap degën e Kirurgjisë Maxillofaciale

Spitali 'Sirona' hap degën e Kirurgjisë Maxillofaciale

Aktuale maj 25, 2018 - 12:06
'Mundësi për mjekim cilësor'

Në spitalin ‘Sirona’ është bërë hapja e degës së Kirurgjisë Maxillofaciale mundësi kjo për mjekim më cilësor.

Ky spital ofron shërbimet shendetësore përgjatë 24-orëve, operon që nga viti 2016 me suksese të mëdha dhe me të gjitha standardet dhe teknologjitë më të fundit.

Në spitalin “Sirona” ofrohen këto shërbime: Gjinekologji-Obstetrikë me Prof,dr Shefqet Lulaj, Kirurgji maksillofacile me Prof, dr Sami Salihu si dhe sektorët e Kirurgjisë Orale, Estetike dhe Kirurgjisë së Kokëqafes.

Në ceremoninë e hapjes ishte edhe kryeministri I Kosovës, Ramush Haradinaj po ashtu edhe shumë fytyra të njohura në fushën e shëndetësisë./ArtikullISponzorizuar

Image

Image

Image