Ja ku ka mbetur ‘Piramida’ e Vetëvendosjes

Ja ku ka mbetur ‘Piramida’ e Vetëvendosjes

Aktuale prill 16, 2018 - 19:22
Shiko fotot

Me 7 prill të këtij muaji lëvizja Vetëvendosje me një aksion simbolik ka vendosur piramidën e ku është paraqitur ‘Luksi i Qeverisë në vendin më të varfër’, para Qeverisë së Kosovës, shkruan “Zëri.info”.

Në këtë piramidë ishin të vendosura pagat dhe lukset tjera të Qeverisë së Kosovës. Lexues të “Zërit”, gjatë ditës së sotme kanë dërguar fotografi ku kjo piramidë shihet se ka përfunduar në një vend afër shkollës së “Gjelbër”, në komunën e Prishtinës. /ZËRI

Image
Image
Image