Ja cilët ishin deputetët që kanë votuar kundër Demarkacionit

Ja cilët ishin deputetët që kanë votuar kundër Demarkacionit

Aktuale mars 21, 2018 - 19:36
E Fundit

Pas tre viteve përpjekje marrëveshja për demarkacionin me Malin e Zi kaloi në Kuvend.

Këtë të mërkurë pas disa ndërprerjesh të sancës plenare 80 deputet votuan për ndërsa 11 kanë kundërshtuar.

Infokusi ua sjell listën e deputetëve që votuan për dhe kundër ujdisë me Malin e ZI.

Image

Image

Image