Thaçi fillon t’i jap nënshkrimet e para në librin biografik

Thaçi fillon t’i jap nënshkrimet e para në librin biografik

Aktuale mars 13, 2018 - 13:28

Presidenti i  Kosovës, Hashim Thaçi, pak para fillimit te ceremonisë ku do të promovohet libri biografik “New State, Modern Statesman: Hashim Thaçi – A Biography”, ka  filluar t’i jap nënshkrimet e para në librin që flet për jetën dhe veprimtarinë tij.

Këto libra të cilat do të shpërndahen pas ceremonisë së promovimit, janë nënshkruar edhe nga vet autorët e kësaj biografie.

LEXO EDHE: Londra është bërë gati për promovimin e librit biografik për Thaçin

Në këtë promovim pritet të marrin pjesë personalitete dhe deputetë të Parlamentit Britanik, dhjetëra ambasadorë të shteteve të ndryshme dhe ish-përfaqësues të shtetit britanik, që kanë kontribuar në lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. /Zeri/