Serbia armatoset deri në “dhëmbë”, tani blen helikopter nga Bjellorusia

Serbia armatoset deri në “dhëmbë”, tani blen helikopter nga Bjellorusia

Aktuale shkurt 21, 2018 - 09:22
Serbia është e interesuar për blerjen e së paku gjashtë helikopterëve anti-tank Mi-35 të prodhimit rus.

Adresa e mundshme për blerjen e avionëve është, siç thuhet, Bjellorusia dhe në procesin e negocimit, Rusia ka një rol të rëndësishëm që, si prodhues i vendit, duhet të pajtohet me dorëzimin, shkruan “Vecernje Novosti”./lajmi.net/