Kush e meriton të jetë president i përbashkët i Kosovës dhe i Shqipërisë?

Kush e meriton të jetë president i përbashkët i Kosovës dhe i Shqipërisë?

Aktuale shkurt 19, 2018 - 15:22
Sondazh i përgatitur nga Zeri.info

LEXO EDHE: A ju pëlqeu ideja e Edi Ramës për një president uniteti shqiptar?