Ja çfarë presin qytetarët nga Kosova
Foto: Driton Bublaku

Ja çfarë presin qytetarët nga Kosova

Aktuale shkurt 18, 2018 - 16:33
Në një anketë të realizuar nga “Zeri.info”, qytetarët kërkojnë më shumë punë nga Qeveria e Kosovës

Parakalimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe Policisë së Kosovës, në nder në 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, është mirëpritur nga qytetarët e vendit.

Në një anketë të realizuar nga “Zeri.info”, qytetarët janë shprehur të kënaqur me këto dy institucione, por ata presin më shumë nga Qeveria e Kosovës.

Në këtë anketë, shumica e qytetarëve dëshirojnë që Kosova në përvjetorin e 11-të, të ketë liberalizim të vizave. /ZËRI/