Zeka: ZRRE të dërgohet në Gjykatë për zhvatje të qytetarëve

Zeka: ZRRE të dërgohet në Gjykatë për zhvatje të qytetarëve

Aktuale dhjetor 14, 2017 - 10:34

Deputeti Milaim Zeka ka kërkuar që Zyra e rregullatorit në vend te del para gjykatës për siç tha ai mashtrimin qe u ka bërë qytetarëve te Kosovës.

"Zyra e rregullatorit te energjisë ne vend qe te de para gjykatës për hajnin qe i ka bere Kosovës po kërkon qe serish te shtrenjtoj rrymën për 18%", ka thënë ai.


Zeka ka përgëzuar kryeministrin Haradinaj për nënshkrimin e marrëveshjes për ndërtimin e termocentralit "Kosova e re".

"Te përgëzoj për kontratën për punën e termocentralit ka qene i nevojshëm për qytetarët e Kosovës", tha ai.

Ai po ashtu ka kërkuar edhe që të ngritët si çështje gjendja e pensionerëve dhe mundësia për bursa për studentet kosovare.