Talat Xhaferi rrëfen tmerrin e 27 prillit

Talat Xhaferi rrëfen tmerrin e 27 prillit

Aktuale nëntor 14, 2017 - 20:28

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, ka rrëfyer momentin pas zgjedhjes së tij në këtë pozitë.

Xhaferi rrëfen momentet prej zgjedhjes, dhunës  brenda objektit të Kuvendit, shokbombës së parë të hedhur nga policia e deri te dalja nga objekti i parlamentit.

Madje, Kryetari i Kuvendit, rrëfen se pranë vetes në shumicën e momenteve kishte edhe kryetarin e Alencës për Shqiptarët, Zjadin Selën, i cili doli i plagosur.

“Tanë kohën në krahun e majtë, kam pas Selnë, por në një moment duke komunikuar me dikë jashtë, kur kthehem nuk e shoh. Dhe nuk dinim më se cfarë ka ndodhur”, tha Talat Xhaferi në RTV Dukagjini.