Të hënën vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit

Të hënën vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit

Aktuale gusht 11, 2017 - 16:26

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se për të hënën në ora 10:00 është thirrur vazhdimi i seancës konstituive.

Seanca është thirrur nga kryesuesi Adem Mikullovci i VV'së, si deputeti më i vjetër nga mosha i Kuvendit, dhe ka vetëm një pik të rendit të ditës, atë të zgjedhjes së Kryetarit të Kuvendit dhe të nënkryetarëve.