Senatori viziton Manastirin e Graçanicës (Foto)

Senatori viziton Manastirin e Graçanicës (Foto)

Aktuale prill 14, 2017 - 13:13

Senatori Amerikan, John McCain pas takimit me Presidentin Hashim Thaçi, ka vizituar edhe Manastirin në Graçanicë

Bashkë me Presidentin Thaçi, Senatori McCain është ndalur për pak kohë edhe në Manastirin e Graçanicës.

“Sot, Senatori McCain me Presidentin Thaçi pasi që e mori Urdhrin e Lirisë, ishin në vizitë në Manastirin e Graçanicës, për të parë kulturën e ndryshme, dhe u ndal në Soma Book Station për një makiato të Kosovës”, thuhet në shkrimin e Ambasadës Amerikane. 

Image

Image

Image