Albin Kurti i përlotur: Nuk ka vdekje që na ndanë nga ti Astrit

Albin Kurti i përlotur: Nuk ka vdekje që na ndanë nga ti Astrit

Aktuale nëntor 08, 2016 - 14:51

Albin Kurti ka folur në ceremoninë e varrimit të Astrit Deharit

Kjo është fjala e tij:

Dje përderisa prisnim për ngushëllime, qytetarët secili prej tyre na shprehnin për ngushëllime duke na thënë ngushëllime edhe juve Lëvizjes.

Astrit, ata nuk e dinin që ti ke qenë familja jonë, ne kemi qenë familjarët e tu. Njerëzit nuk e kuptonin se ne ishim anëtarët e familjes tuaj.

Axha Avni ishte në lëvizje ndërsa ne në familje, sepse babai jot ishte më herët në lëvizje se sa ne.

Le të mos ndalemi shok dhe shoqe, se nuk ka vdekje që na ndal dhe ndanë. Lavdi jetës së shkurtës dhe punës së gjatë të astritit. Lavdi këtyre pak viteve të jetës së Astrit ku na dhanë më shumë jetë. Astrit është yllë, ditët janë të zeza por netët janë të bardha/ZERI