Sejdiu: Ajo që u votua mbrëmë s’ka lidhje me zhvillimin e Trepçës

Aktuale tetor 08, 2016 - 09:58

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu ka komentuar votimin e mbrëmshëm të ligjit për Trepçën.

Ai ka thënë se “ajo që u votua mbrëmë në Kuvendin e Kosovës lidhje me sovranizimin dhe zhvillimin e Trepçës nuk ka!”.

“Mbrëmë pas mesnate u votua për privatizim të Trepçës!”, ka shkruar ai.