Konjufca insiston që Trepça të karakterizohet ndërmarrje publike

Konjufca insiston që Trepça të karakterizohet ndërmarrje publike

Aktuale tetor 08, 2016 - 00:58

Glauk Konjufca ka thënë se Trepça duhet të karakterizohet si ndërmarrje publike

Shefi i Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes Glauk Konjufca, ka insistuar se Trepça nuk mund të mbrohet nëse nuk karakterizohet si ndërmarrje publike.

Ai u është drejtuar deputetëve të koalicionit që të shqyrtojnë mundësinë e siç tha ai përmirësimit të ligjit për Trepçën.

Ai shtoi se nëse shndërrimi i ndërmarrjes Trepça në shoqëri aksionare dhe mohimi i karakterit publik, nuk ka asnjë domethënie.