Vetëvendosja po bëhet gati për protestën e 1 shtatorit

Vetëvendosja po bëhet gati për protestën e 1 shtatorit

Aktuale August 24, 2016 - 13:11

Lëvizja Vetëvendosje është duke i mobilizuar mbështetësit e saj që të jenë pjesë e protestës më 1 shtator, në të cilën do të kundërshtohet demarkacioni i kufirit të Kosovës më Malin e Zi.

Kështu ka theksuar për Telegrafin, Tinka Kurti, pjesë e zyrës për informim në VV.

Ajo ka theksuar se kundërshtimi i tyre për seancën e 1 shatorit do të bëhet brenda dhe jashtë Kuvendit, duke shtuar se ata janë duke u mobilizuar për këtë gjë.