Zgjedhjet lokale 2017

Kështu përgjigjet kandidati i AAK-së në Kamenicë ndaj akuzave për vepra penale

Kështu përgjigjet kandidati i AAK-së në Kamenicë ndaj akuzave për vepra penale
12 tetor 2017 • 12 : 23

Në edicionin e mbrëmshëm të Magazinës Lokale, të ftuar kanë qenë kandidatët për kryetarë të Komunës së Kamenicës.

Në një pyetje, kandidatit të AAK-së, Faton Jakupi i janë numëruar disa akuza për vepra penale, si falsifikim i parave, sulm fizik, kanosje dhe ndërtim i shtëpisë pa leje, njofton Klan Kosova.

Jakupi është përgjigjur për secilin rast, njërin duke thënë se e ka kryer sa ka qenë i ri, kurse tjetrin se tashmë është i pajtuar me personin që dikur kishte pasur mosmarrëveshje.

Por më detaisht shikojeni videon e mëposhtme.

© zëri.info