Video

Këto pajisje janë shpëtim për punëtorët e ndërtimtarisë (VIDEO)

04 shtator 2018 • 14 : 24

Secili punëtor ndërtimtarie do të dëshironte të kishte pajisje të tilla

Në vendin tonë të merresh me ndërtimtari nuk është aspak e lehtë, kjo për shkak të kushteve të punës dhe sigurisë në punë, shkruan “Zeri.info”.

Mirëpo, në shtet e ndryshme të botës një gjë e tillë nuk është aspak e vështirë.

Një video e cila është publikuar në rrjetet sociale, shihet se si punëdhënësi ia mundëson punëtorit që puna e tij të jetë sa më e lehtë përmes disa pajisjeve që ai ia ofron, përcjell “Zeri.info”.

Pajisje të tilla do të dëshironte çdo punëtor i ndërtimtarisë.

Për më shumë, shikojeni videon e mëposhtme. /ZËRI/

© zëri.info

Të tjera