Video

Këtë video patjetër duhet ta shohë çdo prind!

03 shtator 2018 • 18 : 23

Shikojeni me kujdes këtë video

Kur ju i bërtisni fëmijës, atij i ngacmohet pjesa reaguese e trurit, shkruan “Zeri.info”.

Ky ngacmim ua zgjon atyre vetëmbrojtjen dhe i bënë ata më agresiv.

Se si ndikon britma juaj në përgjithësi te fëmijët, shikojeni videon e mëposhtme. /ZËRI/

© zëri.info

Të tjera