Video

Veturë si kjo nuk keni parë ndonjëherë

17 gusht 2018 • 10 : 36

Lexo detajet

Mendoni se keni parë gjithçka?

Kjo video do ua ndryshojë mendjen.

Në një improvizim të pabesueshëm, një person ka krijuar një automjet.

Videoja është postuar në internet dhe është shpërndarë shumë.

© zëri.info

Të tjera