Video

E kafshoi gjarpri, pronari detyrohet ta bart mbi supe kalin e tij (VIDEO)

26 maj 2018 • 11 : 28

Ngjarje e dhimbshme

Dashuria për kafshët është mjaft e madhe saqë shumëkush nuk kursen as veten, përcjell “Zeri.info”.

Rast i tillë është edhe kjo video.

Gjarpri e kishte kafshuar kalin dhe pronari për ta shpëtuar kalin e tij u detyrua që atë ta bart mbi supet e tij për t’ia shpëtuar jetën, përcjell “Zeri.info”.

Ai e barti kalin e tij në supe për 3 mijë milje.

Me këtë gjest ai arriti që ta shpëtonte kalin e tij nga vdekja.

Për më shumë, shikojeni videon. /ZËRI/

© zëri.info

Të tjera