Video

Kurë mos e nënçmo lypësin, sepse kjo botë rrotullohet…

10 maj 2018 • 11 : 27

Në këtë VIDEO shihet se si një i pasur nuk i intereson fare për lypësin

Në këtë video shihet se si një i pasur nuk i intereson fare për lypësin i cili po e luste që ti jepte diçka.

Mirëpo, edhe në jetën e përditshme ndodhin shumë befasi pasi që ka të atillë që ndoshta nuk kanë pasur pasuri, por jetës nuk i dihet dhe mund të bëheni shumë të pasur, dhe kjo video e dëshmon më së miri.

© zëri.info

Të tjera