Showbiz

Kështu dukej 'Xhesika' në mbrëmjen e maturës

Kështu dukej 'Xhesika' në mbrëmjen e maturës
07 dhjetor 2017 • 08 : 30

Brenda një kohe shumë të shkurtër ajo ka arritur të ketë një famë të madhe.

Aktoren e serialit “O sa mirë”, në të shumtën e rasteve e shohim të veshur me shumë stil.

Megjithatë, nëse kthehemi vite më parë atëherë shohim se ajo është dukur shumë më ndryshe dhe më e thjeshtë.

Disa fotografi po qarkullojnë në rrjetet sociale, se si ajo ishte veshur për mbrëmjen e maturës.

Sa iu pëlqen vlerësojeni ju.

Image

Image

Image

 

© zëri.info