Ja si dukej ‘Oki’ kur ishte i ri (Foto)

Ja si dukej ‘Oki’ kur ishte i ri (Foto)

SHPËRNDARJE

15 Korrik 2017 • 20:19 •

Është bërë nostalgjik për kohën e kaluar.

Aktori Fatmir Spahiu në Instagram ka publikuar një foto të bërë shumë vite më parë, shkruan lajmi.net

Ai duket shumë më ndryshe nga tani, sidomos në stilin e flokëve dhe mjekrës si dhe… më më pak kile!