Showbiz

Adelina lë pa fjalë me këtë fotografi me bashkëshortin... (Foto)

Adelina lë pa fjalë me këtë fotografi me bashkëshortin... (Foto)
17 qershor 2017 • 21 : 08

Që nga dita që janë bërë prindër, dashuria është dyfishuar.

Ndjenjat për njëri tjetrin i kanë shprehur shumë herë publikisht, e që kanë lënë pa fjalë gjithë adhuruesit.

Edhe kësaj here, Diva ka hedhur një fotografi me bashkëshortin e saj nga pushimet, e që e ka quajtur dashuri, jetë, hero dhe babanë më të mirë në botë të djalit të tyre.
 

Image

© zëri.info