Lifestyle

Shikoni çfarë i bën gjarprit Ramiz Lladrovci

Shikoni çfarë i bën gjarprit Ramiz Lladrovci
02 tetor 2018 • 11 : 08

Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Shumica e njerëzve gjarprin e kanë fobi dhe po ta shihnin diku do të largoheshin prej tij.

Por kjo nuk ndodh me kryetarin e Drenasit, Ramiz Lladrovcin, i cili luan me të.

Në video shihet si Lladrovci luan me një gjarpër në natyrë pa iu trembur fare atij.

© zëri.info