Lifestyle

Si të visheni këtë muaj?

Si të visheni këtë muaj?
09 gusht 2017 • 17 : 09

Ditët e nxehta kanë kapluar vendin, kështu duke lënë rrobat tejet të lehta, dhe sa më pak, si të vetmin opsion për këto ditë.

Natyrisht që preferohen ngjyrat më të hapura si dhe lulet, që janë në trend për këtë vit.

Një kmishë e hollë apo një fustan i lehtë janë zgjidhja e duhur, të cilat i kombinoni me ndonjë kapele apo vathë.

Që të keni më të lehtë perzgjedhjen hidhni një sy ideve më poshtë.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

© zëri.info