Lifestyle

Nuk do ta besoni se çka mund të lajë makina juaj e enëve

Nuk do ta besoni se çka mund të lajë makina juaj e enëve
19 mars 2017 • 16 : 20

Makina e juaj e enëve mund të bëjë mrekulli.

Ajo mund të lajë edhe enë dhe pajisje që juve as nuk ju ka shkuar në mendje që t’i lani në këtë mënyrë.

Ndoshta nga frika se mos po i dëmtoni ato pajisje, apo edhe vetë makinën e enëve.

Në një listë të publikuar nga USA Today, ju mund t’i gjeni disa nga enët dhe pajisjet më të çuditshme të cilat pa problem mund t’i pastroni në makinë të enëve, pa u lodhur që t’i pastroni me dorë, transmeton Klan Kosova.

Dërrasën për prerje nga Epicurean

Image

 

Tiganët e rinj elektrikë

Image

 

Tenxheret “Gatuesit e ngadalshëm”

Image

 

Pjatat e Grillit George Foreman

Image

© zëri.info