Kronika

Aksident me fatalitet në Ponoshec të Gjakovës

Aksident me fatalitet në Ponoshec të Gjakovës
13 tetor 2018 • 19 : 05

DETAJET

Një person ka ndërruar jetë dhe disa të tjerë kanë mbetuar të lënduar pas një aksidenti në Ponoshec të Gjakovës, ka njoftuar për zeri.info Drejtoria Regjionale e Policisë në Gjakovë.

"Për momentin ajo që dimë është se një person ka vdekur dhe disa janë të lënduar", i ka thënë burimi Zerit.

Zeri.info do t’ju mbajë të informuar edhe më tutje për këtë ngjarje.

© zëri.info