Ekonomia

Komisionerja e BE-së për ekonomi viziton Kosovën

Komisionerja e BE-së për ekonomi viziton Kosovën
12 tetor 2018 • 09 : 26

Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Komisionerja e Bashkimit Evropian per Ekonomi dhe Shoqëria Digjitale Mariya Gabriel do ta vizitojë Kosovën.

Ajo do të pritet në takim nga zëvendëskryeministri , Enver Hoxhaj.

Pas takimit do të ketë prononcim për media.

© zëri.info