Ministria e Mjedisit e pėrkrah komunėn e Shtimes

Ministria e Mjedisit e pėrkrah komunėn e Shtimes

SHPËRNDARJE

16 Maj 2017 • 10:51 •

Në ambientet e MMPH-së u nënshkrua Memorandumi nga Ministri Ferat Shala dhe kryetari Naim Ismajli, në përkrahje të një projekti për Komunën e Shtimes.

Projekti është “Zgjerimi dhe pastrimi i lumit Carralev-Shtime dhe Mollopolc-Petrovë- Shtime- Vojnovc“ në vlerë 200,000.00 €

Në këtë takim Ministri z. Shala theksoi se nënshkrimi i këtij memorandumi përkrahur financiarisht nga MMPH-ja do të ndihmohet Komuna e Shtimes në realizimin sa më të suksesshëm të këtij projekti që do të kontribuojnë në mirëqenien e banorëve dhe mbrojtjen e resurseve ujore të Shtimes.

Palët u dakorduan që pas nënshkrimit të këtij Memorandumi të procedohet sipas Ligjit për realizimin sa më të suksesshëm të këtij projekti.