Dosier

Fotografi të rralla të Ibrahim Rugovës

Fotografi të rralla të Ibrahim Rugovës
24 dhjetor 2017 • 09 : 05

Një ndërë aktivistet e hershëm të LDK-së, Hafiz Gagica, i cili jeton dhe vepron në Gjermani së fundmi ka publikuar disa foto të rralla të ish-Presidentit Ibrahim Rugova.

Në këto foto shihet ish-presidenti në fushatë zgjedhore të LDK’së, në kohën kur kjo parti ishte shumë popullore dhe bindshëm më e votuara në vend, transmeton 'Zëri.info'. 

Image

Image
 

© zëri.info