Dosier

Kështu dukej Prishtina një vit më parë (Foto)

Kështu dukej Prishtina një vit më parë (Foto)
09 janar 2017 • 17 : 46 Foto: Laura Hasani & Driton Bublaku

Para një viti, Prishtina kishte marrë pamje krejtësisht tjetër, kjo për faktin se partitë opozitare kishin organizuar protestë ku kërkonin rrëzimin e Qeverisë, raporton “Zeri.info”.

Përleshja me protestuesve dhe pjesëtarëve të Policisë së Kosovës, kishte bërë që Prishtina të dukej si një arenë lufte.

“Zeri.info”, ju sjell disa nga fotografitë e 9 janarit të vitit 2016. 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Image

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info