Bota

Kjo është bashkëshortja e Aleksander Vuçiq, e cila mungoi në foton me Donald Trump dhe Melanian

Kjo është bashkëshortja e Aleksander Vuçiq, e cila mungoi në foton me Donald Trump dhe Melanian
20 shtator 2017 • 18 : 38

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq ka takuar sot, homologun e tij të nga SHBA, Donald Trump me Zonjën e Parë.

Por, pavarësisht se presidenti i Kosovës e kishte sot pranë vetes gruan e tij, në takimin që e zhvilloi me Trumpin, një veprim të tillë nuk e ka bërë edhe presidenti serb.

Kujtojmë se Vuçiq, ishte martuar për të parën herë më Ksenija Jankovic, gazetare e 'Radio Index' dhe 'Srpska rec'. Ndërkaq, çifti kanë dy fëmijë, por që martesa e tyre përfundoi me divorc në vitin 2011.

Vuçiq është martuar për të dytën herë në vitin 2013 me Tamara Dukanovic, diplomate në Ministrinë e Punëve të Huaja në Serbi me të cilën tashmë kanë një djalë.

Image
Image

 

© zëri.info