Shefat e FBI-sė dhe NSA-sė dėshmojnė pėr ndėrhyrjen ruse nė zgjedhje

Shefat e FBI-sė dhe NSA-sė dėshmojnė pėr ndėrhyrjen ruse nė zgjedhje

SHPËRNDARJE

20 Mars 2017 • 09:21 •
Drejtori i agjencisë FBI, James Comey, sot pritet të dëshmoj në një komitet të Dhomës Përfaqësuese të Kongresit të Shteteve të Bashkuara lidhur me ndërhyrjen ruse në zgjedhjet presidenciale amerikane në vitin 2016.

Ky do të jetë dëgjim i parë i hapur për involvimin e Rusisë në procesin zgjedhor në Shtetet e Bashkuara.

Parashihet, që në këtë dëgjim të paraqitet edhe drejtori i Agjencisë Kombëtare të Sigurisë (NSA), Mike Rogers.