Auto&Tech

Lajm i mirë për përdoruesit e Instagramit

Lajm i mirë për përdoruesit e Instagramit
07 shtator 2017 • 16 : 36

Shërbimi i fotos është duke testuar një veçori që lejon tregimet të shpërndahen direkt në rrjetin Facebook në internet.

Ndërsa Stories në Instagram kanë përjetuar një bum të vërtetë në muajt e fundit, ato përdoren pothuajse në Facebook.

Për të siguruar që vendosja e fotove dhe videove me embed pak ose më pak qesharake tani është edhe në Facebook, rrjeti online teston një funksion të ri.

Sipas Mashable, aktualisht është e mundur që disa përdorues të ndajnë historinë e tyre direkt me Facebook, transmeton lajmi.net.

Konfirmim

Një folës i Instagram konfirmoi testin korrespondues. Detaje nëse ose kur funksioni është i aktivizuar për të gjithë.

Koncepti i “tregimeve” fillimisht ishte popullor nga Snapchat.

Instagram kopjoi veçoritë menjëherë pas kësaj dhe nuk bëri asnjë sekret nga ky fakt. Kohët e fundit, aftësia për të tërhequr historitë e Instagram nga desktopi u integrua gjithashtu. 

 

© zëri.info