Auto&Tech

Merrni E-book pa pagesë 'Si të tregtoni aksione të Facebook'

Merrni E-book pa pagesë 'Si të tregtoni aksione të Facebook'
09 maj 2017 • 07 : 50 • autori: Artikull i sponsorizuar

Aksionet e Facebook nga fillimi e deri më sot, kanë shënuar një rritje prej rreth 30%.

Shkarko pa pagesë e-book dhe gjeni se si ju mund të tregtoni me aksionet e çmimeve të Facebook (të ashtuquajtura kontrata CFDs) në tregun botëror.

Merrni e-book këtu.

Numri i përdoruesve të rrjetit social vazhdon të rritet. Ajo u njoftua së fundmi se gjatë tremujorit të parë të vitit 2017 numri i përdoruesve është rritur me 80 milion, duke arritur në 1.94 miliardë e atyre që të paktën një herë në muaj e përdorin këtë rrjet.

Specifikimi i numrit të përdoruesve të përditshme ka arritur në 1.28 miliardë e cila është 18% më shumë se vitin e kaluar. Ky oqean i njerëzve ofron një mundësi të madhe për kompanitë për të reklamuar produktet dhe shërbimet e tyre, e cila rrit të ardhurat e Facebook.

Është e qartë se Facebook vazhdon të punojë shumë në zgjerimin e bazës së konsumatorëve në mbarë botën, dhe në qoftë se ajo nodhë pritet që të ketë ngadalësim në kohën gjatë vitit..

Rrjeti kryesor social i javës së kaluar ka bërë të ditur se gjatë tre muajve të parë të këtij viti pati një fitim prej 6.3 miliardë dollarë, apo 01.05 dollarë për aksion dhe të ardhurave prej 8.3 miliardë dollarë, në krahasim me rritjen e  fundit prej 76% kishte rritje në fitimit prej 49% për të ardhurat. Reklamat në pajisjet mobile kanë arritur 85% të të ardhurave dhe 6.7 miliardë dollarë dhe janë rrit kundrejt tremujorit të mëparshëm, jo kur ata arritën në 84%.

FXLider ka një marrëveshje bashkëpunimi me FORTRADE Ltd për promovimin e shërbimeve tregtare , e është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.

Kontratat për dallim në çmim (CFD) janë produkte që mbështeten në leverexhet financiare dhe e mbajnë një nivel të lartë të rrezikut e kapitalit tuaj sepse çmimet së shpejti mund të bëhen pafavorshme për ju. Humbjet mund të kalojnë depozitat tuaj dhe nga ju mund të kërkohet për të bërë pagesa shtesë. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se e keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe klshilli të pavarur.

Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. FXLideri nuk pranon asnjë përgjegjësi për çdo përdorimi i këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin.

Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për për saktësi ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të tyre.

 

© zëri.info