Aktuale

Zjarrfikësit ulin flamurin kombëtar, pritet vendosja e flamurit të Kosovës

Zjarrfikësit ulin flamurin kombëtar, pritet vendosja e flamurit të Kosovës
13 shkurt 2018 • 20 : 37 Foto: Driton Bublaku

Pas incidentit të ndodhur në hyrje të Prishtinës, më saktesisht në vendin ku pritet të vendoset flamuri i Kosovës, tashmë kanë arritur edhe zjarrëfikësit.

Ashtu siç raportohet Ministria ka lajmëruar brigadën e zjarrfiksëve që të vijnë në ndihmë  për vendosjen e flamurit të Kosovës dhe tashmë janë duke e ulur flamurin kombëtar, raporton Zëri.info.

LEXO EDHE: Incident në hyrje të Prishtinës, dyshohet për kundershtime në vendosjen e flamurit të Kosovës

Lidhur me ngjarjen portali Zëri.info ju mbanë të informuar në vazhdimsi.

Image

Image

 

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info