Aktuale

Delawie i zhgënjyer me largimin e deputetëve nga seancat e Kuvendit të Kosovës

Delawie i zhgënjyer me largimin e deputetëve nga seancat e Kuvendit të Kosovës
24 nëntor 2017 • 17 : 05 Foto: Laura Hasani

Duke i komentuar seancat e dy ditëve të fundit të Kuvendit të Kosovës, ku deputetë të partive politike janë larguar nga Parlamenti, ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), Greg Delawie, ka shprehur zhgënjimin e tij.

Ai përmes një postimi në Twitter, ka thënë se është i zhgënjyer me largimin e deputetëve nga seancat parlamentare.

“Ju bëj thirrje të gjithë deputetëve, të përqendrohen në punët urgjente për të mirën e qytetarëve të Kosovës”, ka shkruar Delawie.

Ndryshe, në dy seancat e fundit të Kuvendit të Kosovës, fillimisht PDK dhe më pas LDK-ja, janë larguar nga seanca.

© zëri.info