Aktuale

Fatmir Limaj lirohet nga akuza për pikën 1 dhe 2

Fatmir Limaj lirohet nga akuza për pikën 1 dhe 2
24 nëntor 2017 • 14 : 33

Trupi gjykues në krye me gjyqtaren e EULEX- it, Maria Tuma ka marrë vendim ndaj ish-ministrit të Transportit, tani zëvendëskryeministër, Fatmir Limaj, në rastin gjyqësor të njohur si MTPT që ai të lirohet nga pika një e aktakuzës për krim të organizuar

Në këtë pika të aktakuzës shpallen të pafajshëm edhe Nexhat Krasniqi, Endrit Shala, Shpëtim Telaku dhe Florim Zuka.

Edhe në pikën e dytë të aktakuzës shpërdorim i pozitës zyrtare ose autorizimit të akuzuarit Limaj u shpall i pafajshëm.

Sipas Tumas, Limaj, Shala e Krasniqi kanë ndihmuar kompanitë për të marrë tenderët duke siguruar të mira materiale për veten në vlerë mbi 2 milionë euro.

© zëri.info