Aktuale

Përmbyllet afati për aplikim për certifikim të subjekteve politike

Përmbyllet afati për aplikim për certifikim të subjekteve politike
20 maj 2017 • 01 : 15

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për certifikim të Subjekteve Politike që duan të marrin pjesë në Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, që do të mbahen më 11 qershor 2017.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se Lista e Subjekteve Politike që aplikuan në këtë periudhë (11 maj-19 maj) është si në vijim (pesë koalicione; 19 parti politike; dhe dy Iniciativa Qytetare).

Detajet mund t’i mësoni më poshtë.ImageImage

© zëri.info