Aktuale

Motra e Elvis Pistës, kandidate për deputete nga PDK-ja

Motra e Elvis Pistës, kandidate për deputete nga PDK-ja
20 maj 2017 • 01 : 01

Beatrisa Pista, motra e Elvis Pistës është nominuar si kandidatë për deputete nga PDK-ja.

Nga emrat e publikuar në listën e PDK-së figuron edhe emri i Beatrisa Pistës.

Elvis Pista gjithashtu ishte anëtar i PDK-së dhe kandidat për deputet, i cili u vra para tri vitesh.

© zëri.info