KQZ-ja shpall rezultatet përfundimtare të raundit të parë për zgjedhjet lokale

KQZ-ja shpall rezultatet përfundimtare të raundit të parë për zgjedhjet lokale

Zgjedhjet Lokale 2021 October 28, 2021 - 10:24

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet përfundimtare për zgjedhjet lokale 2021.

Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi, në një konferencë për media tha se në rezultatet përfundimtare përfshihen edhe rezultatet e votave pas rinumërimit të tetë vendvotimeve.

17 komuna janë bërë me kryetarë në raundin e parë, ndërsa 21 komuna tjera do të shkojnë në balotazh më 14 nëntor.

Duke u mbështetur në këto rezultate, raundi i dytë i zgjedhjeve për kryetarë në këto 21 komuna: Gjakovë, Gllogoc (Drenas), Gjilan, Dragash, Istog, Kaçanik, Klinë, Fushë Kosovë, Kamenicë, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Viti, Vushtrri, Malishevë, Junik, Mamushë dhe Kllokot.

https://www.kqz-ks.org/wp-content/uploads/2021/10/2.-StatsByMunicipality_Mayor-2.pdf?fbclid=IwAR3FC2xzeXr3FHln-OTBBEY5oI7uSNDgnxEBakYcVbHut1ah2UpE9ipnApQ