Ky është rezultati në Drenas pas numërimit të votave me kusht dhe atyre të personave me aftësi të kufizuara

Ky është rezultati në Drenas pas numërimit të votave me kusht dhe atyre të personave me aftësi të kufizuara

Zgjedhjet Lokale 2021 October 26, 2021 - 16:58

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve janë numëruar votat me kushtet dhe ato të personave me aftësi të kufizuara për zgjedhjet lokale të 17 tetorit.

Kandidati i PDK-së edhe për një mandat në Drenas, Ramiz Lladrovci ka marrë më së shumti vota nga votat e numëruar më kusht.

Lladrovci mori 219 vota, ndërsa pas tij është kandidati i Demokratëve për Drenasin, Driton Ajazin, i cili ka marrë 148 vota.

Ndërsa, kandidati i LVV-së, Fejzi Kiqina ka marrë gjithsej 116 vota. /Zëri

Image