Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 112

LAJMI I FUNDIT: Gjykata Supreme vendos që kjo komunë të shkojë në rivotim

Zgjedhjet lokale 2017 December 01, 2017 - 15:02

Gjykata Supreme ka vendosur lidhur me ankesat e subjekteve politike, Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), të paraqitura kundër vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP).

Kolegji i Gjykatës Supreme, ka refuzuar si të pathemelta ankesat e subjekteve politike LDK dhe AAK, të cilat kanë kundërshtuar vendimin e PZAP-së, duke vendosur kështu që Istogu të shkojë në rivotim.

Të rekomanduara