Ja sa vota i morën Kadri Veseli dhe Ramush Haradinaj në Mitrovicë (Foto)

Ja sa vota i morën Kadri Veseli dhe Ramush Haradinaj në Mitrovicë (Foto)

Zgjedhjet 2017 qershor 13, 2017 - 21:16

Lideri i PDK-së dhe bartësi i listës së koalicionit PDK-AAK-NISMA, Kadri Veseli, ka arritur të marrë 7937 vota në Mitrovicë nga 9708 vota sa i ka marrë PAN-i.

Mitrovica, e cila është vendlindja e Kadri Veseli, kandidatit për kryeministër nga koalicioni PAN, Ramush Haradinajt, i ka dhënë vetëm 2118 vota.

Veriu.info ka arritur të siguroj listën e kandidatëve nga numri 1 deri në numër 20, ku shihet se në këtë pjesë të listës, ministri i Ministrisë së Bujqësisë, Memli Krasniqi, ka marrë numër të konsiderueshëm të votave prej 997 sosh.

Ja lista:

Image