Infektuar: 10247
Shëruar: 5944
Vdekur: 327

Fakte interesante për tuberkulozin

Web TV September 30, 2019 - 08:42
Lexon detajet

Tuberkulozi është një infeksion i shkaktuar nga një bakter i quajtur Mycobacterium tuberculosis, i cili zakonisht i prekë mushkëritë. Në disa raste të rralla ky infeksion mund t’i afektojë edhe veshkat, shtyllën kurrizore dhe trurin.

Të rekomanduara