Infektuar: 10247
Shëruar: 5944
Vdekur: 327

10 vendet më të rrezikshme në botë

Web TV September 29, 2019 - 10:55
Lexon detajet

Duke filluar nga shkaqe të ndryshme të tilla si sulmet terroriste, rrezikun e fatkeqësive natyrore (tsunami, tërmetet, vullkanet dhe përmbytjet), si dhe dhuna dhe vrasjet, në botë ka shumë vende të rrezikshme për të jetuar.

Të rekomanduara