12 fakte se si ndikon muzika në trurin tonë

Web TV September 09, 2019 - 08:36
Lexoni detajet

Dëgjimi i muzikës – esencialisht, një kombinim të tingujve dhe ritmit – është një nga aktivitetet më primitve të njeriut. Kur njeriu dëgjon muzikë, janë vërtetuar përgjigjet neurologjike që shkaktohen në tru.

Dëgjuesit nuk marrin vetëm ndjenjën e kënaqësisë nga muzika, por edhe ndjenja emocionale dhe intelektuale.

Këto fakte për muzikën do të ju fusin në kompleksitetin e vet mendjes tuaj.