Pesë mënyra të thjeshta për ta lënë duhanin

Web TV August 29, 2019 - 10:50
Lexoni detajet

Duhanpirja është një nga shprehitë më të këqija dhe më të dëmshme për shëndetin e njeriut.

Shumë njerëz tentojnë të heqin dorë, mirëpo ende nuk e kanë gjetur mënyrën e duhur. Gjithsesi këto janë 5 mënyra të thjeshta të cilat mund t’ju ndihmojnë të hiqni dorë nga kjo shprehi: